neskoncnost

Language frequencies

kosarica

0

book
book
book
book

ODPRI ME V SEBI | paket življenja | 512 strani | za vse priložnosti naših najdražjih

€70.0

Dodaj v košarico

 

(?)  Želite, da se darilni paket pošlje na naslov vaše obdarovanke

      ali obdarovanca in da je personaliziran z vašim sporočilom?

(?)  Katere ugodnosti veljajo ob nakupu?  

(!)   Vse informacije najdete na koncu predstavitve.

 

Besede, okus, vonj in lepota življenja

Knjiga | Cemprin liker | umetno krzno | Škatla Odpri me v sebi

 

Besede 

Knjiga Modróko, Akašejke Drugi ponatis

  

Darilni paket nosi ime Paket življenja – Odpri me v sebi, saj je zasnovan s ciljem spodbujanja notranjega ravnovesja. Osrednji del darila je posebna knjiga, Modróko, Akašejke, ki na 512 straneh razkriva 500 kratkih akaških misli o življenju, poimenovanih akašejke. Vsaka izmed njih odraža svetlo in močno energetsko prisotnost, ki nas spodbuja k refleksiji. Branje knjige ne bi smelo biti zgolj linearno prebiranje strani, temveč odzivanje na klic vsake akašejke, ki nas vabi k notranjemu raziskovanju. Pomembno je, da sleherni namenimo primerno pozornost in čas.

 

Okus in vonj 

Cemprin liker Akašejke prejemnik srebrnega priznanja Dobrote slovenskih kmetij

Posestvo Žnidar | edini proizvajalec Cemprin likerja v Sloveniji

 

Paket vsebuje poleg knjige tudi osvežujočo esenco, ki s svojim vonjem in okusom ustvari sproščujočo pot za odpiranje telesa in duha pred branjem. Nekateri mu pravijo cemprin, drugi švicarski bor in tretji Kralj Alp. V Sloveniji je zelo redek in slabo poznan. Pred nekaj stoletji ga je bilo pri nas veliko, a danes najdemo le nekaj dreves na območju Smrekovca, Pece in Raduhe. Tudi njegovi pozitivni učinki na naše telo in zdravje so javnosti slabo poznani. Cemprin namreč krepi krvni obtok, saj zmanjša tudi do 3500 srčnih utripov na noč. Je naravni regulator živčnega sistema, krepi duševno odpornost ter zaradi zmanjšanja srčnih utripov skrbi za globok in sproščujoč spanec.

 

Njegove pozitivne učinke na telo so preverili tudi na inštitutu Human Research za zdravstveno tehnologijo in preventivno raziskovanje v avstrijskem Weizu (Joanneum Research, Institut für Nichtinvasive Diagnostik, Weiz, Avstrija, Univ.-Prof. Dr. Maximilian Moser).

 

Cemprin liker Akašejke je domačega slovenskega porekla Posestva Žnidar, edinega proizvajalca Cemprin likerja v Sloveniji. Pripravljen je iz skrbno izbranih cemprinovih storžev in je prejemnik srebrnega priznanja Dobrote slovenskih kmetij.


Lepota elegance in gracioznosti

Knjiga, dimenzij 15,5 x 15,5 x 4,7 cm, ima skrbno izbrane trde platnice, šivane z nitjo in naslovnico z UV spot parcialnim lakiranjem ter naslovnim napisom izdelanim z zlato metalik folijo. V okrogel hrbet je všivan tudi temnordeč zaznamovalni trak. Cemprinov Liker Akašejke je točen v privlačno stekleničko Steklarne Hrastnik z napisi potiskani neposredno na steklo. Oba sta iz vseh strani ovita v belo umetno krzno velikosti 60 x 46 cm, ki daje eleganci darila pridih topline, mehkobe in gracioznosti, vsebino darila pa varuje tudi na poti do naslovnika. 

 

Naposled so vsi skupaj položeni v visoko kakovostno precizno izdelano škatlo dimenzij 25 x 20 x 7,5 cm, ki je na dotik rahlo hrapava, s čimer poudari eleganco darila. Tudi napis Odpri me v sebi je izdelan v duhu zlate barve, ki skriva rdečo nit darila, in je tiskan neposredno na njeno površino. Varno potovanje darila je zagotovljeno s posebnim kartonskim ovojem, ki je prilagojen velikosti paketka.

 

  

Paket poslan v vašem imenu

Če želite, da se personaliziran paket z vašim sporočilom pošlje na naslov vašega obdarovanca ali obdarovanke, zapišite v okvirček, ki se vam prikaže desno spodaj na 1. koraku košarice nakupa, sledeče: 

 

       (a)  ime in priimek ter naslov te osebe, 

       (b)  zapišite, kako se vas na priloženo sporočilo darila podpiše (primer: Draga Ana, Nejc Novak ti za Božič/Novo leto poklanja ... in želi ...).  

 

Modro-bela izbira barve paketa

Če želite izbrati belo barvo škatle, zapišite v okvirček, ki se vam prikaže desno spodaj na 1. koraku košarice nakupa, bela, če modro, zapiši modra. V kolikor tvoje barve ne bo več na voljo, bo poslana tista, ki bo na voljo.

 

Vaše ugodnosti

       (a)  Za 3 in več naročil, ki jih pošljete na različne naslove prejemnikov, vam blagajna avtomatsko pokloni 2 % popust.

(b)  Bi želeli imeti za 4 ali več naročil višji popust? Pišite na glorjana@hotmail.com.

(c)  V primeru, da naročite 2 ali več paketov, ki se vsa pošljejo na isti naslov in želite popust, pošljite svoje naročilo na: glorjana@hotmail.com in boste paket plačali po priloženem računu. V tem primeru je poštnina nižja (program za vsak kos naročila zaračuna 2,50 eur poštnine, saj sklepa, da paketke pošiljaš na različne naslove).

 

Na vse to vas bo še enkrat spomnilo prijazno sporočilo, ko boste naročilo oddali v košarico.