Clovek

neskoncnost

It takes a loveheartmind to be allpossible.

Transcedenca

kosarica

0

book
book
book
book

ODPRI ME V SEBI – Besede, Okus, Vonj in Lepota ŽIVLJENJA / Prvi darilni duhovni paketek iz družine PAKETKI ŽIVLJENJA za vse priložnosti naših najdražjih / Na voljo od decembra 2020

€70.00

Dodaj v košarico

 

 

 

(?)  Želiš, da se Odpri me v sebi, 1. darilni paketek iz serije PAKETKI ŽIVLJENJA, pošlje DIREKTNO na NASLOV 

tvoje obdarovanke ali obdarovanca in da je PERSONALIZIRAN s tvojim SPOROČILOM zanj ali zanjo? 

(?)  Kakšni so POPUSTI pri nakupu 1. PAKETKA ŽIVLJENJA?

(!)  Vse to je ZATE že pripravljeno in si lahko prebereš ob koncu predstavitve paketka Odpri me v sebi.

 

 

 

PAKETKI ŽIVLJENJA

Prvi paketek Življenja

ODPRI ME V SEBI

Življenje odpiramo v sebi in v njem smo njegovo dihanje.

 

 

"Pozdravljen.
Moje ime je Odpri me v sebi
in sem tvoj prvi paketek Življenja.
Prihajam iz družine Paketki Življenja,
v kateri živimo darila, ki nimamo poslanstva, 
saj smo večna. V sebi nosimo ljubezen in svetlobo
zavedanje in hvaležnostzaupanje in mir,
iskrenost in svobodo.
 
Ker smo paketki Življenja rojeni iz lepote,
se nas ljudje v hipu razveselijo.
A samo najbolj pogumni ohranijo nasmeh
vse življenje. Ti so spoznali našo skrivnost,
da je potrebno Paketke Življenja najprej podariti
in odpreti v sebida jih lahko podarimo drugim."


 

Besede, okus, vonj in lepota Življenja

NAGOVOR paketka ODPRI ME V SEBI

 

 

Nihče ne more odpreti ljubezni, miru in svobode namesto nas. Skozi sebe odpremo pogled na božanskost drevesa. Skozi sebe odpremo utrip ptice, ki je sedla na milost njegove krošnje. Skozi sebe odpremo dogodke, izkušnje, prostore, čas in ljudi. Vse to živi skozi nas, da smo odprtina, skozi katero dihata življenje in energija.

 

Skozi odprtega sebe pademo, se poberemo, tečemo, rastemo, jočemo, mirujemo – se nasmehnemo. Tudi ljubezen in spoštovanje do drug drugega odpremo najprej v sebi. Tam se rojevajo dotiki in zbliževanja – ti, jaz, midva, naša cesta. V nas se začne lepota tiste reke, ki ji prisluškujemo na obrežju, da se s tistim, kar je v njej, odpremo v morje. 

 

Ker biti odprt v sebi pomeni, da se skozi nas smeje Stvarstvo. 

 

Tudi sreča nima začetka ali konca, je zgolj odprtina.

 

 

Besede Življenja

BESEDE in ŽIVLJENJE v paketku ODPRI ME V SEBI

Knjiga Modróko, Akašejke / Prvi ponatis

 

 

Ker je prostor odprtost, ki nas vodi k sebi in k drug drugemu, sem zate in za tvoje najdražje za novoletne praznike pripravila 1. paketek Življenja, imenovan Odpri me v sebi. Vanj sem zavila posebno knjigo Modróko, Akašejke, ki na 512 straneh odpira 500 kratkih akaških misli o Življenju. To niso "moje" besede, ki bi jih želela zapisati, ampak besede, ki sem se jim predala, ko so se v 4-dnevni globoki duhovni izkušnji zapisovale skozi mene. Zdaj so tu v prvem ponatisu knjige, da tudi tebi in tvojim bližnjim pomagajo pri odpiranju življenja in zavedanja – da bi razumeli življenjske preizkušnje, živeli bolj kakovostno in za sabo pustili boljši svet. 

 

Sleherna akaška misel oz. akašejka v knjigi je celovita – je svetel in močan energetski svet. Zato knjige ni potrebno brati, kot narekujejo strani, ampak kot nas pokličejo. Pomembno je, da vsako prebrano akašejko darujemo sebi, ji namenimo ustrezen čas. Naj bodo to trenutki, ki jih posvetimo svojemu bistvu. S tem, ko se posamezni akašejki odpremo, nam njena pozitivna energija, vibracija in harmonija, oz. njen energetski zapis, lažje pomagajo pri odpiranju rešitev, ki jih potrebujemo.

 

Ker pa ljubezni in zavedanja ne more nihče odpreti za nas, ga tudi ta knjiga, kljub njeni čisti duhovni frekvenci in energetskemu zapisu, ne more, če nismo prepustni za odpiranje v najglobljem tolmunu iskrenosti – v sebi.

 

Tudi rast potrebuje prostor, kamor vstopi.

Okus in vonj Življenja

OKUS in VONJ v paketku ODPRI ME V SEBI

Cemprin liker Akašejke / prejemnik srebrnega priznanja 

Dobrote slovenskih kmetij in Posestvo Žnidar

edini proizvajalec Cemprin likerja v Sloveniji

 

 

Vendar pa je v paketek Odpri me v sebi vstopilo še nekaj. Nekaj, kar je zelo redko in zato dragoceno. Nekaj, kar odpira prečudovit vonj in okus, ki navdihujeta z domačnostjo, krepostjo in varnostjo. Tisto, kar nam je poznano, da se v našem dihanju poglobijo mir, sprostitev in zaupanje. Kot da dihamo skozi energijo in moč vrhov Alp ter gozda, je tista svežina blága z našim telesom in dušo. Kot starodavna potreba človeškega bitja – biti v stiku z naravo, biti v stiku s sabo.


Nekateri mu pravijo cemprin, drugi švicarski bor in tretji Kralj Alp. Njegov opis me spominja na vse tisto, kar je v današnjem času najbolj potrebno in vredno. Na tisto, kar se mi zdi pomembno tudi pri branju te knjige, da jo odpiramo v sebi brez pričakovanja, a z zaupanjem v sebe in svet. Na ta način se nam odpira pot v nepoznano, v nove vrhove zavedanja, ljubezni in življenja. Zato sem Cemprin liker, v paketku Odpri me v sebi, poimenovala Akašejke. Da vam z vonjem in okusom pripravi sproščujočo pot k odpiranju telesa, duše in zavedanja. Tam se odpirajo notranja energija, svetloba, moč, milost in nasmeh. 

 

Cemprin ali švicarski bor je v Sloveniji zelo redek in slabo poznan. Pred nekaj stoletji bi ga naj bilo pri nas veliko, a danes najdemo le nekaj dreves na območju Smrekovca, Pece in Raduhe. Tudi njegovi pozitivni učinki na naše telo in zdravje so javnosti zelo slabo poznani. Cemprin namreč krepi krvni obtok, saj zmanjša tudi do 3500 srčnih utripov na noč. Je naravni regulator živčnega sistema, krepi duševno odpornost ter zaradi zmanjšanja srčnih utripov skrbi za globok in sproščujoč spanec. Njegove pozitivne učinke na telo so preverili tudi na inštitutu Human Research za zdravstveno tehnologijo in preventivno raziskovanje v avstrijskem Weizu (Joanneum Research, Institut für Nichtinvasive Diagnostik, Weiz, Avstrija, Univ.-Prof. Dr. Maximilian Moser).

 

Cemprin liker Akašejke je domačega slovenskega porekla Posestva Žnidar, edinega proizvajalca Cemprin likerja v Sloveniji. Pripravljen je iz skrbno izbranih cemprinovih storžev in je prejemnik srebrnega priznanja Dobrote slovenskih kmetij.

 

 

Lepota elegance in gracioznosti Življenja

NOTRANJOST in IZGLED združena v LEPOTO paketka ODPRI ME V SEBI

 

 

Notranja lepota sije v zunanjo.

 

Knjiga, dimenzij 15,5 x 15,5 x 4,7 cm, ima skrbno izbrane trde platnice, šivane z nitjo in naslovnico z UV spot parcialnim lakiranjem ter naslovnim napisom izdelanim z zlato metalik folijo. V okrogel hrbet je všivan tudi temnordeč zaznamovalni trak.

 

Cemprinov Liker Akašejke je točen v privlačno stekleničko Steklarne Hrastnik z napisi potiskani neposredno na steklo.

 

Oba sta iz vseh strani ovita v belo umetno krzno velikosti 60 x 46 cm, ki daje eleganci darila pridih topline, mehkobe in gracioznosti, vsebino darila pa varuje tudi na poti do naslovnika. 

 

In naposled so vsi skupaj položeni v visoko kakovostno precizno izdelano škatlo dimenzij 25 x 20 x 7,5 cm, ki je na dotik rahlo hrapava, s čimer poudari eleganco darila. Tudi napis Odpri me v sebi je izdelan v duhu zlate barve, ki skriva rdečo nit darila, in je tiskan neposredno na njeno površino.

 

Varno potovanje darila je zagotovljeno tudi s posebnim kartonskim ovojem, ki je prilagojen velikosti paketka Odpri me v sebi.

 

 

 

Te zanima morebiti tudi kako so Paketki življenja nastali?

Njihova zgodba je ...

 

 

Življenje odpira nasmeh

NAKUP paketka ODPRI ME V SEBI


 

Zaupanje in predanost notranjim kozmičnim silam odpira svetove zavedanja. Takrat sta naš vdih in izdih globoka prepojenost s hvaležnostjo, svetlobo in ljubeznijo. Rojevata se iz enosti našega bitja z vsem in govorita s telesom nasmeha.


 

(1)  Srčno poslan paketek v tvojem imenu

 

Če želiš, da se paketek, PERSONALIZIRAN s tvojim SPOROČILOM, pošlje DIREKTNO na NASLOV tvojega obdarovanca ali obdarovanke, zapiši v OKVIRČEK, ki se ti prikaže desno spodaj na 1. koraku KOŠARICE NAKUPA, sledeče: 

 

(a)  ime in priimek ter naslov te osebe, 

 

(b)  zapiši, kako se te na priloženo sporočilo darila podpiše (primer: Draga Ana, Nejc Novak ti za Božič/Novo leto poklanja ... in želi ...). 

 

 

(2)  Modro-bela izbira škatle paketka

 

Če želiš izbrati belo barvo škatlice paketka, zapiši v OKVIRČEK, ki se ti prikaže desno spodaj na 1. koraku KOŠARICE NAKUPABELA, če modro, zapiši MODRA. V kolikor tvoje barve ne bo več na voljo, bo poslana tista, ki bo še na voljo.

 

 

(3)  Tvoji popusti

 

(a)  Za 3 in VEČ NAROČIL, ki jih pošiljaš na različne naslove prejemnikov, ti blagajna AVTOMATSKO POKLONI 2 % POPUST.

 

(b)  Bi želel imeti za 4 ali VEČ NAROČIL VIŠJI POPUST? Piši na glorjana@hotmail.com, kjer je marsikaj mogoče.

 

(c)  V primeru, da naročuješ 2 ali VEČ PAKETKOV, ki se vsa pošljejo na ISTI NASLOV in želiš privarčevati, pošlji svoje naročilo na: glorjana@hotmail.com in boš paketek plačal po priloženem računu. V tem primeru je POŠTNINA NIŽJA (program za vsak kos naročila zaračuna 2,50 EUR poštnine, saj sklepa, da paketke pošiljaš na različne naslove).

 

(3)   Morebiti te pa zanima kaj druga? glorjana@hotmail.com


Na vse to te bo še enkrat spomnilo prijazno sporočilce, ko boš svoje naročilo oddal v košarico.